Zgjedhjet e 14 majit, Bogdani triumfon mbi kundërshtarët

Zgjedhjet e 14 majit, Bogdani triumfon mbi…

Një sondazh i realizuar nga Eduart Zaloshnja tregon se cilin kandidat të opozitës preferon pubiku. Të pyetur se “Simpatizantë të kujt janë mbështetësit e Kandidatit X” ata treguan se kush ka më shumë shance të fitojë më 14 Maj.

Bogdani zë vendin e parë me 29% votues të papërcaktuar, pason Këlliçi me 13%, Alimemeti 11% dhe Kalaja 9%.

Bogdani është ai qe sjell më shumë “votues të papercaktuar”, me dallim bindës 29% më shumë se dyfishi i kandidatit vijues. Interpretimi që shoqëron të dhënat e Sondazhit nuk ndalet tek ky moment mbi elektoratin Gri.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit