12 milione euro hidhen ne plehra, Lali Lekut i çahen pllakat

12 milione euro hidhen ne plehra, Lali…

Kanë kaluar 4 vite nga përfundimi i punimeve në rindërtimin e pllakave në ‘Sheshin Skëndërbej’.

Edhe pse janë investuar miliona euro në rindërtimin e sheshit, pllakat janë dëmtuar dhe janë thyer.

Sipas raportimeve të qytetarëve, pllakat janë thyer si pasojë e punimeve të dobëta.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit