13 gorilla me Covid-19, punonjësit e Kopshtit Zoologjik i infektojnë

13 gorilla me Covid-19, punonjësit e Kopshtit…

13 gorilla kanë rezultuar pozitiv me Covid-19 në Kopshtin Zoologjik të Atlantës. Sipas medieve të huaja, janë punonjësit e Kopshtit Zoologjik ata që kanë infektuar gorillat. Mes 13 gorillave është infektuar dhe më i vjetri mes tyre, Ozzie 60 vjeç

Punonjësit e kuptuan se gorillat ishin infektuar pasi vunë re një mungesë oreksi tek ato, dhe kjo i shtyu që t’i testonin nëse ishin apo jo me Covid-19.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit