17 viktima dhe 489 raste të reja ditore në Maqedoninë e Veriut shkaktuar nga Covid-19

17 viktima dhe 489 raste të reja…

Autoritetet shëndetësore në Maqedoninë e Veriut kanë publikuar buletinin me të dhënat mbi pandeminë e shkaktuar nga Covid-19.

Në 24 orët e fundit janë shënuar 498 raste të reja dhe 17 viktima nga COVID-19. Janë realizuar gjithsej 2 467 teste.

Numri më i madh i të prekurve është në Shkup edhe atë 246, pastaj në Prilep 34 dhe në Kumanovë 30 raste të reja.

Ndërkohë sërish është i lartë numri i të shëruarve. 606 persona e kanë fituar betejën me COVID-19.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit