3 punonjës të infektuar me COVID, mbyllet drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës

3 punonjës të infektuar me COVID, mbyllet…

Drejtoria e Shëndetit Publik në Durrës është mbyllyr pasi 3 punonjës kanë rezultuar të infektuar me COVID-19. 

Raportohet se nga ky institucion janë larguar të gjithë punonjësit, të cilët kanë frikë se mund të infektohen.

Këta të fundit ka marrë ditën e sotme vetëm disa tamponë te Shtëpia e Fëmijës dhe më pas janë është larguar për në banesat e tyre.

I fundit që ka ikur në banesën e tij, është shoferi i ambulancës, i cili transporton personelin që merr tamponët.

/Gazetaatdheu.com/

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit