6 ditë në koma, Sokol Mëngjesi dërgohet për mjekim në Athinë

6 ditë në koma, Sokol Mëngjesi dërgohet…

Pasi qendroi për 6 ditë në koma, avokati Sokol Mëngjesi është dërguar për ndihmë të specializuar në Athinë.

Mëngjesin e sotëm, 3 qershor, Mëngjesit i është bërë një skaner ku është parë se ka një ulje të ënjtjes në tru. Po sot është ulur edhe doza e qetësuesve dhe ndodhet në një gjendje më stabël, çka mundëson edhe dërgimin e tij në Athinë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit