60-vjeçari sfidon të ftohtin në Voskopojë, futet në lumin e ngrirë

60-vjeçari sfidon të ftohtin në Voskopojë, futet…

Janari njihet si një ndër muajt më të ftohet të vitit, ku temperaturat e ajrit zbresin disa grandë nën zero. Por pavarësisht këtyre kushteve atmosferike, ka disa persona që e sfidojnë të ftohtin madje dhe duke ndërmarrë veprime deri diku ekstreme.

I tillë është edhe rasti i 60-vjeçarit Anton Falo nga Voskopoja. I moshuari ka zgjedhur që në të ftohtin e këtyre ditëve,  të lahet me dëborë dhe të zhytet në ujin e lumit të fshatit të tij.

Ai tregon se sfidë me veten e ka të lahet në rezervuarin e fshatit, dhe të kalojë nga njëri breg në tjetrin, ku gjatësia është jo më pak se 500 metër. Antoni është shumë i apasionuar edhe pas sportit të skive, ku pavarësisht se temperaturat janë -15 gradë celsius, ai preferon sfidojë veten dhe motin.

Shiko videon këtu!

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit