62-vjeçari gjerman është vaksinuar 217 herë kundër Covid

62-vjeçari gjerman është vaksinuar 217 herë kundër…

Një burrë 62-vjeçar nga Gjermania është vaksinuar 217 herë kundër Covid.Ne mësuam për rastin e tij nëpërmjet artikujve të gazetave. Më pas e kontaktuam dhe e ftuam të bënte teste të ndryshme në Erlangen. Ai ishte shumë i interesuar ta bënte kët,” tha Dr Kilian Schober, nga departamenti i mikrobiologjisë së universitetit.

“Ne ishim në gjendje t’i përdornim këto mostra për të përcaktuar saktësisht se si sistemi imunitar reagon ndaj vaksinimit,” shtoi Dr Schober.

Provat për 130 nga sulmet u mblodhën nga prokurori publik i qytetit të Magdeburgut, i cili hapi një hetim me pretendimin për mashtrim, por nuk u ngrit asnjë akuzë penale.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit