8 vite opozitarizëm| Basha: Ne do ta shpëtojmë Shqipërinë nga kapja e shtetit

8 vite opozitarizëm| Basha: Ne do ta…

Lulzim Basha, i cili pritet të shkarkohet nga Referendumi i Berishës, ka mbledhur sot Kuvendin e 18 dhjetorit, ndërsa në fjalën e tij ka premtuar se ai dhe mbështetësit e tij, do të shpëtojnë Shqipërinë nga kapja e shtetit. Ndonëse ka 8 vite në opozitë, Basha sërish ka shpresë se do të ndryshojë këtë vend.

Basha:

Askush nuk do t’ju pengojë të bëni ëndrrat realitet edhe pse nuk keni numrin e celularit të kryeministrit. Unë do t’ju garantoj që askush nuk do ta prekë endrrën tuaj. Ne do ta shpëtojmë Shqipërinë dhe shoqërinë shqiptare nga kapja e shtetit. Fitorja nuk vjen kurrë duke patur një non-grata. I kam pranuar shigjetat dhe rrufetë me lehtësinë më të madhe, sepse nuk e bëj për vete, por e bëj për Partinë Demokratike, për demokratët, në emër të kontributit dhe sakrificës së tyre. Drama që ra mbi Berishën, duhej shuar duke krijuar një dramë për demokratët.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit