86-vjeçari thyen rekord botëror! Ngre 75 kg

86-vjeçari thyen rekord botëror! Ngre 75 kg

Një peshëngritës 86-vjeçar ka thyer një rekord botëror dhe kombëtar në kompeticionin e tij të fundit. Brian Winslow ngriti 75 kg me tentativën e tij të parë në kampionatin 2023 të Shoqatës Britanike të Ngritjes së Fuqisë Pa Droga (BDFPA) më 18 mars.

Ngritja ishte një rekord në Mbretërinë e Bashkuar për dikë të moshës dhe peshës së Winslow. Zoti Winslow, nga Derbyshire, më pas e përmirësoi rekordin me një ngritje prej 77.5 kg me përpjekjen e tij të radhës.

BDFPA konfirmoi se zoti Winslow tani mban Rekordin Britanik dhe Botëror në kategorinë 60 kg për konkurrentët meshkuj të moshës 85 deri në 89 vjeç.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit