Aktorët që kanë luajtur disa role në një film

Aktorët që kanë luajtur disa role në…

Ka aktorë të cilët janë aq të talentuar dhe të gjithanshëm saqë janë në gjendje të luajnë disa role në të njëjtin film.

Dhe jo vetëm të luajë, por të na bëjë të besojmë fort që ne po shohim një person të ndryshëm çdo herë. Bright Side ka mbledhur disa nga shembujt më të paparë të aktorëve që dinë ta bëjnë punën e tyre shkëlqyeshëm.
Cate Blanchett  në Manifesto
Tom Hanks në Cloud Atlas
Hugo Weaving në Cloud Atlas
Mike Myers në Austin Powers in Goldmember
Cheech Marin në From Dusk Till Dawn
Eddie Murphy në Norbit
Noomi Rapace në Seven Sisters
Ralph Fiennes në Sunshine
Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit