Alfred Cako: Soros ka projektuar shkatërrimin e Amerikës, mund të zhduket edhe gjuha shqipe

Alfred Cako: Soros ka projektuar shkatërrimin e…

Konspiracionisti Alfred Cako ka folur në rubrikën ‘Rrethi Katror’ në ‘E Diell’. Ai ka ngritur alarmin se ndikimi i George Soros në botë është aq i madh, sa sipas tij, ai ka projektuar edhe shkatërrimin e Amerikës.

Cako thekson se të njëjtën gjë ai po përpiqet të bëjë edhe në Shqipëri, madje nuk nguroi të thotë se edhe gjuha shqipe mund të zhduket.

Alfred Cako: George Soros si përfaqësues i shkollës së majtës në botë ka krijuar atë ‘Black Lives Mater’ dhe ato ‘I can’t breath’, që ishte inskenim. Ky ka projektuar edhe shkatërrimin e Amerikës që mund të jetë një skenar ogurzi për t’i futur në luftë civile racat. Përpiqet që të përziejë racat dhe atë linjën e vet mundet ta ruajë. Ky po përpiqet ta realizojë edhe në Shqipëri duke sjellë të huaj dhe duke sjellë raca të reja dhe mundësisht të zhdukë edhe gjuhën shqipe.

Duke ndodhur kryqëzime të tilla mund të ndodhë edhe që të zhduket gjuha shqipe, e cila është e vetme e këtij lloji në botë, se shqipja nuk ka rrënjë të përbashkëta me asnjë gjuhë. Ky i mëson këta në shkollën e së majtës si të drejtojnë lokomotivën, por nuk e dinë se ku i çon kjo lokomotivë dhe më pas i fusin si tritol në shoqëri për të shpërthyer. Kjo foto tregon që ky i gjati është shërbëtor i të shkurtit në lidhje me Shqipërinë dhe çdo gjë nuk e bën për popullin, por për atë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit