Algjeriani problematik thyen dhe vjedh ‘live’ banesën në Tiranë, policia ende asnjë masë

Algjeriani problematik thyen dhe vjedh ‘live’ banesën…

Një emigrant nga Algjeria ka thyer derën e një shtëpie në Tiranë për ta grabitur dhe ka filmuar të gjithë procesin. Pamjet e publikuara nga JOQ, tregojnë se si emigranti thyen derën futet në shtëpi dhe nis kontrollet për të kryer vjedhjen.

Fillimisht ai hap çantën dhe më pas nis kontrollet në të gjitha bufetë e dollapet në shtëpi. Sipas JOQ, algjeriani është i njëjti person që pak ditë më parë është regjistruar duke ngacmuar qytetarët në rrugë dhe kryesisht gratë, të cilave iu afrohej duke iu folur apo duke bërë veprime të tjera të çuditshme.

Ende nuk është marrë asnjë masë për personin në fjalë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit