Altin Goxhaj: Çdo monstër ka metodat e veta por ju irritoheni vetëm me disa

Altin Goxhaj: Çdo monstër ka metodat e…

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar mbi ngjarjen e rëndë që ndodhi në Fier, ku ka bërë dhe paralelizëm.

Ai tha se çdo monstër ka metodat e veta por njerëzit irritohen vetëm me disa.Reagimi i plotë:Çdo monstër ka metodat e veta por ju irritoheni veç me ata që i aplikojnë veç për një fëmijë. Këta që e kanë me të gjithë fëmijët tuaj, këta i duartrokisni.

#MbroFëmijën tënd #JoVaksinim me detyrim.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit