Altin Goxhaj për Tritan Shehun: Xhelat i fëmijëve, kërkon vaksinimin e tyre me detyrim

Altin Goxhaj për Tritan Shehun: Xhelat i…

Avokati Altin Goxhaj ka bërë thirrje për pjesëmarrje në protestën e ditës së shtunë.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka shkruar se Tritan Shehu i PD është xhelat i fëmijëve dhe kërkon vaksinimin e tyre me detyrim.

Postimi i plotë:

Ja pse duhet të vini në Protestë të Shtunën në 18:00!

XHELATI I FËMIJËVE TUAJ, TRITAN SHEHU KËRKON: VAKSINIMIN E FËMIJËVE TUAJ 5 VJEÇ E LART!

Sot Mostra e PD TRITAN PRESHI, i kërkoi zyrtarisht Ramës dhe Manastirliut vaksinimin e fëmijëve tuaj nga 5 vjeç e lart! Madje kërkoi dozën e tretë për ata me 2, dhe gjths 4 doza urgjente për ata që janë vaksinuar me vaksinë kineze (+2 pfizer)! Pse e bën? Që ti thotë atyre Lart Jashtë, se është më i ndyrë, më i poshtër, më sadist, më monstër dhe më i lig se këta në pushtet, pra e meriton ai të jetë Ministër i Genocidit të fëmijëve tuaj dhe jo Manastirliut… Sps ky është PLANI I BASHKËQEVERISJES PS-PD, Rama do përdorë maskarenjtë e PD për të vrarë shqiptarët që të ndajë përgjegjësinë!!!

Ja teksti copy paste:

“2. Rivaksinim të plotë të atyre që janë vaksinuar me ato vaksinat e paçertifikuara.

3. Uljen urgjente të moshës së vaksinimit në 11 vjeç, për të kaluar më tej në 5 vjeç, në përputhje me standartet europiane.

4. Fillimin e aplikimit të dozës së tretë të vaksinimit.”

Këta maskarenj mund ti ndalojmë veçse duke u bashkuar!

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit