AMP merr në pyetje Princ Lekën për daljen e videos

AMP merr në pyetje Princ Lekën për…

Pas publikimit të videos, akti i dhunës mes Elias dhe Princ Lekës i kaloi për hetim Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore për të thelluar hetimet si institucion që do të ruajë edhe anonimatin, kjo për shkak të zhurmës që u krijua në publik pas publikimit të videos.

Këtë të shtunë Princ Leka, i shoqëruar nga avokati i tij, është paraqitur pranë AMP ku është marrë në pyetje në lidhje me përplasjet fizikes mes tij dhe bashkëshortes Elia Zogu (Zaharia), me të cilen janë në proces divorci.

Hetuesit e AMP të marrin në pyetje edhe Elia Zogun dhe babain e saj Gjergj Zaharia. AMP do të hetojë për të zbuluar edhe personin i cili shpërndau videon e dhunës në media cila u bë virale dhe mori shumë komente negative.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit