Aleanca për Mbrojtjen e Jetës e cila organizon protesta kundër vaksinimit me detyrim pyet Robert Ndrenikën: DASHURIA ME DETYRIM A QUHET PËRDHUNIM?

Aleanca për Mbrojtjen e Jetës e cila…

Aleanca për Mbrojtjen e Jetes ka reaguar për dekalratën e Robert Ndrenikës i cili tha se vaksina është akt dashurie. AMJ i drejton një pyetje Ndrenikës ku i thotë: “Robert, përderisa ti thua se vaksinimi është akt dashurie (e vjedhur nga Papa i Soros dhe elitave globaliste), po dashuria me detyrim a mos quhet përdhunim”.

Postimi i plotë:

Një pyetje për Robert Ndrenikën për ripërdorimin pas teatrit, meqenëse u bë zyrtarisht maskot i fushatës së Qeverisë dhe OBSH për ti mbush mëndjen robve për tu shpuar ata dhe fëmijët e tyre:

“Robert, përderisa ti thua se vaksinimi është akt dashurie (e vjedhur nga Papa i Soros dhe elitave globaliste), po dashuria me detyrim a mos quhet përdhunim?!”

Thuaj #JoPërdhunimit #JoVaksinimit me detyrim #MbroFëmijët #JoGreenPass

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit