Apple ul koston e iPhone 12, heq disa aksesorë nga kutitë e paketimit

Apple ul koston e iPhone 12, heq…

Apple thuhet se po zvogëlon kostot shtesë për iPhone 12 duke hequr pështatësit e energjisë dhe kufjet nga kutitë.

Sipas informacioneve gjiganti i teknologjisë po planifikon të heqë adaptorët e energjisë dhe EarPods nga kutitë e iPhone 12, si dhe marrjen e përshtatësit nga kutitë e reja të iPhone SE këtë vit.

Sidoqoftë, deri në kohën kur iPhone i ri i këtij viti të jetë në raftet e dyqaneve, mos prisni që të keni të gjithë aksesorët shtesë në pikën e blerjes.

Gjithashtu, duke mos përfshirë EarPods ka të ngjarë që kjo të nxisë më shumë blerje të AirPods, ekuivalentin pa tel të kufjeve, që janë gjithashtu një prodhim i Apple.

Burimi:UNILAD|Përktheu dhe Përshtati: Gazetaatdheu.com

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit