Armina Mevlani: Vjehrra nuk mund të vijë të bëjë punët e shtëpisë

Armina Mevlani: Vjehrra nuk mund të vijë…

Blogerja Armina Mevlani gjatë një emisioni televiziv ka folur për vjerrat. Ajo po u përgjigjej mesazheve të ndjekseve.

Në një mesazh thuhej se mamaja e partnerit të saj vinte në shtëpinë e tyre për të bërë punët. Sipas Arminës, kjo është një shkelje të privatësisë dhe mosrespekt ndaj vjehrrave. Më tej, ajo shton se as vjerrat dhe as nënat nuk janë pastruse.

Nuk është normale, se ideja është pse duhet të vijë vjehrra të të bëjë punët. Pse duhet të vijë ta bëjë, është privatësi. Ti ke sirtarët e tu, pse duhet të hyjë në intimitet një nga prindërit.

Prishet intimiteti, se ti ke ndërresat, ke shtëpinë tënde. Pse duhet të vijë vjehrra të të bëjë punët. As mami im nuk ka pse të vijë. Nuk është pastruese. Do ndjehesha keq ta bënte.”, u shpreh Armina.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit