Arrestim i bujshëm në Francë, fallxhorja i merr fondet e qytetarëve kryetarit të bashkisë

Arrestim i bujshëm në Francë, fallxhorja i…

 Një skandal i ri ka habitur gjithë Francën.

Kryetari i bashkisë, Gilles d’Ettore, dhe një fallxhore lokale, Sophia Martinez, janë arrestuar dhe janë nën hetim. Martinez akuzohet për mashtrim, duke përdorur aftësitë e saj për të manipuluar kryetarin e bashkisë, ndërsa ai akuzohet për korrupsion dhe shpenzimin e parave publike për të financuar jetën luksoze të saj dhe familjes së saj.

Martinez pretendonte se mund të fliste me të vdekurit, duke e bërë atë të besonte se po komunikonte me babain e tij të ndjerë dhe engjëjt. Gjatë katër viteve, kryetari i bashkisë pagoi pushime luksoze për Martinez dhe familjen e saj, rinovoi shtëpinë e saj dhe punësoi disa nga të afërmit e saj me paratë e taksapaguesve.

Aktualisht, të dy janë në paraburgim për të parandaluar ndërhyrjet e mundshme të dëshmitarëve dhe policia po punon në gjetjen e provave.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit