At’entati ndaj Lul Berishës, dënohet me 16 vite burg Ahmet Ajeti

At’entati ndaj Lul Berishës, dënohet me 16…

16 vite burgim është dëbimi i dhënë nga Gjykata e Durrësit për Ahmet Ajetin, për tentativën e vrasjes së Lul Berishës, ngjarje e ndodhur më 30 gusht 2005.

Ahmet Ajeti u ekstradua nga Interpol Tirana më 20 korrik 2018 më pas çështja u rihap për rigjykim pasi herën e parë gjykimi ishte kryer në mungesë.

Më 30 gusht 2005 Ahmet Ajeti ka tentuar të vrasë në një lokal në Durrës Lulzim Berishën.

 Ahmet Ajeti dhe Osman Korpuzi u nisën me porosi nga Tirana drejt Durrësit me porosi nga dy persona për të vrarë Lul Berishën, por në afërsi të lokalit ai u konfliktua me disa persona të tjerë, ku mbeti edhe vetë i plagosur.

/Gazetaatdheu.com/

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit