Atleti i lindur pa këmbë thyen dy rekorde botërore Guinness

Atleti i lindur pa këmbë thyen dy…

Një atlet nga Los Anxhelos, i cili lindi pa këmbë, tregoi forcën e pjesës së sipërme të trupit të tij duke thyer Rekordet Botërore Guinness për kërcimin më të lartë të kutisë me duar dhe shumicën e shtytjeve në tre minuta.

Clark theu të dy rekordet më 13 tetor në palestrën The Dogpound në Los Anxhelos. Ai mori rekordin e kërcimit me kuti i pari, duke përmbushur lehtësisht minimumin Guinness prej 61 cm. Lartësia e kutisë u rrit në 76 cm, të cilën ai gjithashtu e pastroi dhe përfundoi duke vendosur rekordin në 84 cm.

Clark lindi pa këmbë si pasojë e sindromës së regresionit kaudal, një gjendje e rrallë e karakterizuar nga zhvillimi jonormal i skajit të poshtëm të shtyllës kurrizore.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit