Autoritetet angleze ofrojnë 10 mijë paund shpërblim për çdo informacion rreth tre vrasësve shqiptarë

Autoritetet angleze ofrojnë 10 mijë paund shpërblim…

25-vjeçari Kevin Vuçini, 21-vjeçarin Brigen Qarrica dhe 22-vjeçarin Rrezon Cengu kërkohen nga autoritetet angleze. Policia angleze ofron 10 mijë paund shpërblim për çdo informacion të vlefshëm për vendndodhjen tre shqiptarëvë.

Të rinjtë akuzohen për vrasjen e 30-vjeçarit Ben Daly e cila u regjistrua në 10 gusht 2023 në Leamington Spa.Të tre burrat kanë lidhje me Essex dhe ndoshta Londrën, dhe Cengu ka lidhje me Luton.Këshilla është të mos afroheni me ta, por të kontaktoni policinë ose bamirësinë Crimestoppers nëse dëshironi të qëndroni anonim.

Menaxheri Rajonal në shoqatën bamirëse Crimestoppers, tha se është e rëndësishme që shqiptarët të gjenden dhe të përballen me pyetje për vrasjen tragjike të Benit.

“Shoqata jonë bamirëse po mbështet policinë teksa ata gjuajnë për këta burra duke ofruar një shpërblim dhe duke u kujtuar të gjithëve – veçanërisht atyre që mund të frikësohen në heshtje – se ata kanë mundësinë të qëndrojnë plotësisht anonimë. Nëse e dini se ku janë ata dhe kontaktoni drejtpërdrejt me Crimestoppers, mund të keni të drejtë për një shpërblim. Deri në 10,000 £ janë në dispozicion për secilin nga tre individët,” tha ai.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit