Banorët në Yzberisht do votojnë në kontejnerë, qytetarët s'gjejnë emrat e tyre

Banorët në Yzberisht do votojnë në kontejnerë,…

Ndërsa dita e zgjedhjeve po afron bashkitë kanë nisur përgatitjet për ambientet e votimit. Nuk kishte ndodhur më parë, por këtë vit banorët e lagjes ‘numër 14’ në Yzberisht, pranë Bulevardit ‘Migjeni’ do duhet të votojnë në 22 kontejnerë.

Mësohet se, në çdo kontejnerë janë të afishuara edhe listat me emrat e votuesve. Por, ka disa probleme, pasi të shumtë janë ata qytetarë që ende nuk e kanë gjetur emrin e tyre të afishuar. 

Qytetarët thonë se asnjë nuk ka ardhur që t’i orientojë apo t’ju tregojë se ku e kanë të vendosur emrin dhe ato të tjerë që e kanë gjetur thonë se emri i tyre është i ndarë nga të tjerë familjarë të tyre. 

Kjo është hera e dytë që qytetarët e Yzberishtit, ju thuhet të votojnë në kontejnerë. Brenda kontejnerëve të vendosura karriget dhe tavolinat ku do të qëndrojnë komisionerët dhe vëzhguesit e zgjedhjeve.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit