Berisha mesazh në Facebook: Asgjë nuk mund të pengojë revolucionin paqësor

Berisha mesazh në Facebook: Asgjë nuk mund…

Pas protestës së thirrur nga Sali Berisha dhe arrestimit të mbështetësve të tij, përmes një postimi në Facebook, Sali Berisha ka përçuar një mesazh në adresë të mbështetësve të tij. Ndërkohë postimin e tij, Berisha e ka shoqëruar me logon e vjetër të PD-së.

Sali Berisha:

Asgjë nuk mund të pengojë revolucionin paqësor në realizimin e objektivave historik.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit