Besimtarja e mbuluar falet në mes të plazhit të Velipojës

Besimtarja e mbuluar falet në mes të…

Një video ka mërritur pranë redaksisë së Gazeta Atdheu nga plazhi i Velipojës. Qytetarët kanë filmuar një femër të mbuluar e cila duket si besimtare. Ajo ka shtruar një peshqir sipër rërës dhe ka filluar të falet. Komentet ka qenë të ndryshme nga ana e qytetarëve, ku një grupim e përgëzonte për veprimin ndërsa grupimi tjetër shprehej se vajza mund të gjente një vend më privat për të kryer ritin në mënyrë të qetë e pa pengesa, larg zhurmës së atij mjedisi.  

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit