Besohet se 20,000 trupa janë të varrosur poshtë Uashington Square Park

Besohet se 20,000 trupa janë të varrosur…

Parku Uashington, Sheshi i Nju Jorkut është një ndalesë popullore për turistët dhe vendasit, por ndërsa njerëzit me kënaqësi bëjnë selfie, shëtisin qentë e tyre dhe pinë kafe të akullt mbi tokë, toka poshtë mban 20 mije trupa.

Nëse nuk keni qenë kurrë vetë në Big Apple, mund ta njihni Washington Square Park nga filmat dhe shfaqjet televizive si Hawkeye i Disney ose I Am Legend i Will Smith.

Njihet falë harkut të madh prej mermeri, por në fakt nuk u bë park publik deri në vitin 1827. Para kësaj, dy të tretat lindore të parkut ishin një fushë poçari të cilën qyteti e bleu për 4500 dollarë për ta përdorur si vend varri .

Organizata me bazë në Nju Jork NYC Ghosts drejton grupe turne nëpër park për të treguar histori të së kaluarës së saj morbide dhe një gjuetar fantazmash i lidhur me grupin i tha YouTuber-it Sean Kennedy se nuk kishte asgjë tjetër përveç vdekjes përreth parkut.

“A është e përhumbur?” tha ajo. “Absolutisht. Dua të them se duhet të ketë shpirtra dhe energji që janë ende këtu.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit