Biden skuqet gjatë konferencën, premtoi reduktimin e gazit në atmosferë por nuk përmbajti dot “gazrat e tij”

Biden skuqet gjatë konferencën, premtoi reduktimin e…

Presidenti amerikan u takua me Camilla dhe anëtarë të tjerë të familjes mbretërore gjatë një pritjeje në Galerinë e Arteve Kelvingrove për të shënuar natën e hapjes së samitit, ku morën pjesë liderë botërorë.

Teksa foli me zotin Biden të hënën në mbrëmje, është pohuar se Camilla u befasua kur dëgjoi presidentin e SHBA-së duke thyer erën, në një lëshim gazi mjaftueshëm të dëgjueshëm për ta bërë dukeshën të skuqet.

“Ishte e gjatë dhe me zë të lartë dhe e pamundur të injorohej,” citoi Mail on Sunday të thoshte një burim. “Camilla nuk ka pushuar së foluri për të.”

Clarence House nuk pranoi të komentonte kur u pyet nga The Independent.

Lëshimi i gazit të supozuar nga Biden– pretendimi i paverifikuar i të cilit shpejt filloi të shfaqet në Twitter, ku u quajt “fartgate” – erdhi disa orë pasi Biden u përpoq të nxirrte SHBA nga hija e administratës Trump, duke kërkuar falje për vendimin e paraardhësit të tij për t’u tërhequr jashtë Marrëveshjes së Parisit dhe “na vendosi pas topit të tetë” në trajtimin e krizës klimatike.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit