Binjakja e bashkuar tregon se si u njoh me të dashurin e saj

Binjakja e bashkuar tregon se si u…

Një grup binjakësh të bashkuar kanë treguar se si njëra prej tyre arriti të takonte të dashurin e saj. Carmen dhe Lupita Andrade, 21 vjeç, e bënë zbulimin gjatë një YouTube Ask Me Anything, ku binjakët iu përgjigjën pyetjeve të njerëzve për jetën e tyre të jashtëzakonshme.

Ata pranuan në fillim të intervistës se ‘shumica e njerëzve’ nuk kanë takuar më parë një grup binjakësh të bashkuar dhe thanë se ata janë ‘të lidhur në bust’ dhe ‘ndajnë një legen’.

Sa i përket lidhjes, dy vajzat nuk mund të ishin më ndryshe dhe Lupita tha se është aseksuale. Ndërkohë, Carmen zbuloi se ka rreth një vit e gjysmë që është në lidhje me të dashurin aktual.

Padyshim që do të isha transparente për gjithçka,” tha Carmen. “Ishte një proces mësimi për të gjithë. Natyrisht, ne duhej të kishim një diskutim se cilët kufij janë në rregull dhe çfarë jo.”

Më pas ajo la të kuptohej se ajo dhe i dashuri i saj nuk kanë intimitet seksualisht për shkak të situatës së saj si një binjake e bashkuar.”Ne nuk jemi intime në atë mënyrë dhe ai është në rregull me këtë,” tha ajo.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit