Blackberry rikthehet në “smartphone” pas 4-vitesh/ Vazhdon të jetë me tastierën tradicionale

Blackberry rikthehet në “smartphone” pas 4-vitesh/ Vazhdon…

Telefonat BlackBerry njihen gjerësisht për komunikimet e tyre të mbrojtura, prïvatësinë dhe të dhënat, po ashtu të ruajtura me kujdes.

Vite më parë, BlackBerry njihej si mbreti i i smartfonëve dhe kulmin e suksesit e arriti në vitin 2012 me mbi 80 milionë përdorues aktivë.

Edhe pse prej vitesh është zhdùkur nga qarkullimi dhe askush nuk i përdor më këto lloj telefonash duket se do të rikthehen sërish.

Logo BlackBerry do të rishfaqet tashmë në një “smartphone”, por edhe me një pamje të re dhe larg tradicionales.

Në telefonin e mençur kompania ka vendosur të ruajë një karakteristikë të saj: shkrimin jo me prekje në tastierën e sheshtë por me gërmat e vjetra, ato fizike.

 Blackberry do të veprojë si çdo telefon tjetër Android, me internet 5G dhe pritet që të hidhet në treg gjysmën e parë të vitit 2021.

/Gazetaatdheu.com/

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit