Bllokohen askset rrugore| Shqiptarët dynden në Korçë për ndërrimin e viteve

Bllokohen askset rrugore| Shqiptarët dynden në Korçë…

E kush nuk do të donte që ndërrimin e viteve ta priste me një gotë verë në Korçë? Dëshira për të qenë pranë qytetit jug-lindor ka dyndur shqiptarët që herët në mëngjes drejt tij. Mijëra automjete janë drejtuar për në Korçë ku në disa akse rrugore është paraqitur trafik mjaft i rënduar.

Mjetet lëvizin me vështirësi që në hyrje të Elbasanit e deri në dalje të tij. Po ashtu disa prej akseve të ngushta, në paundësi parakalimi kanë bërë që automjetet të kenë një shpejtësi të reduktuar.

E duket se për të shijuar Pazarin e Vjetër të Korçës, serenatat, gatimet tradicionale dhe ambjentin e ngrohtë mikpritës, mund të sakrifikohet edhe për pak orë në trafik.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit