Burgu i Fierit e refuzoi, Çalamani transferohet në paraburgimin e Vlorës

Burgu i Fierit e refuzoi, Çalamani transferohet…

Klodian Çalamani është refuzuar nga burgu i fierit, ndërsa është transferuar në paraburgimin e Vlorës. Ai është dërguar në këtë burg për të qenë më i mbrojtur nga ndonjë sulm. Ai ka qëndruar në komisariat deri sa është dërguar në Vlorë. Ndërkohë burime nga IEVP Vlorë thonë se Calamani kur ka ardhur ka qenë si i trembur. Nuk ka folur fare. Ka qëndruar i heshtur dhe shikonte me frikë këdo që i afrohej.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit