Burri blen një bunker që mund t’i mbijetojë fundit të botës

Burri blen një bunker që mund t’i…

Një burrë në fund të të 50-ave, i quajtur Larry Hall, ka blerë një bunker 15 kate nën tokë, tipik për t’i mbijetuar një apokalipsi. 

Unë jam brenda bunkerit privat më luksoz dhe të sofistikuar në botë. Dikur ishte një depo e qeverisë amerikane të luftës së ftohtë”, tha Hall. I ndërtuar në fillim të viteve ’60, me një kosto prej rreth 15 milion dollarë për taksapaguesit amerikanë, ajo ishte një nga 72 strukturat e ndërtuara për t’u mbrojtur nga një bombë bërthamore 100 herë më të fuqishme se bomba e hedhur në Nagasaki.

Këto lloje kompleksesh u ofron të pasurve dhe të fuqishmëve në botë një shans për të blerë sigurimin përfundimtar të jetës. Condo Survival ai është pajisur gjithashtu me mure betoni të përforcuar 9 metra të trashë, të krijuar për t’i mbijetuar çdo gjëje, nga tornadot deri te bombat bërthamore 12 kilotonëshe që bien gjysmë milje larg. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit