Burri nxehet keq/ Rreh ish-gruan në mes të lokalit në sy të foshnjes

Burri nxehet keq/ Rreh ish-gruan në mes…

Por policia arrititi menjëherë në vengjarje dhe arrestoi autorin pak orë më vonë. Në Turqi thuhet se nga janari deri në tetor 2020, 312 gra u vranë nga burrat e tyre. Megjithatë, numri aktual është i panjohur pasi Turqia nuk lëshon shifra zyrtare.

Ditën e sotme një burrë 34-vjeçar ka rrahur ish gruan e tij në mes të një lokali ndërsa pranë tyre qëndronte fëmija i tyre 4 muajsh.

Burri 34-vjeçar u takua me ish-gruan e tij në një kafene në qytetin Soma në provincën e Manisa në Turqinë perëndimore.

Gjatë bisedave mes tyre, ai u ngrit nga vendi i tij duke e sulmuar ish-gruan e tij, ndërkohë që burri mbante në dorë një gotë të thyer.

Ai ishte divorcuar nga ajo 3 muaj më parë.

Menjëherë punonjësit e lokalit dhe klientët e tjerë nxituan ta qetësojnë burin, por ai i sulmoi ata duke u larguar.

Policia mbërriti menjëherë në vengjarje dhe arrestoi autorin pak orë më vonë. Në Turqi thuhet se nga janari deri në tetor 2020, 312 gra u vranë nga burrat e tyre. Megjithatë, numri aktual është i panjohur pasi Turqia nuk lëshon shifra zyrtare.

VIDEO

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit