Burri thyen rekordin më të madh të pompave brenda një ore

Burri thyen rekordin më të madh të…

Lucas Helmke 33 vjeç, nga Brisbane, Australi, ka thyer rekordin botëror më të madh të pompave në një orë. Lucas bëri 3206 pompa brenda një ore. Rekordi i mëparshëm prej 3182 u vendos nga një austriak, Daniel Scali, në prill 2022.

Lucas u përpoq me këtë rekord për të frymëzuar djalin e tij njëvjeçar dhe t’i tregonte se asgjë nuk është e pamundur. Ai u stërvit për dy deri në tre vjet për të thyer këtë rekord. Përpjekja zyrtare u zhvillua në palestrën e tij të vjetër të ngritjes së energjisë, Iron Underground në Brisbane.

Lucas i ndau pompat në sete 30 sekondash, duke synuar të plotësonte 26 pompa në secilin prej tyre. Lucas e tejkaloi pak këtë objektiv, duke arritur një normë mesatare prej 26.7 pompa çdo 30 sekonda.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit