‘Çmendet’ 40 vjeçari shqiptar në Greqi/ Rreh gruan dhe fëmijët e tij, më pas shkatërron mobiljet e shtëpisë, arrestohet menjëherë nga policia

‘Çmendet’ 40 vjeçari shqiptar në Greqi/ Rreh…

Një shqiptar 40 vjeçar e ka pësuar keq pasi është derguar në Gjykaten e Shkallës se Parë në Volo për gjykim me akuzën dhunim ndaj femijeve dhe gruas se tij, duke shkatërruar edhe pajisjet e brendshme te shtepisë se tij.

Akuza është bërë nga gruaja e tij 40 vjeçare e cila në polici ka akuzuar te shoqin për dhunë fizike, duke e lënduar atë deri në plagosje.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit