Çmontohet banda shqiptare e trafikut të drogës në Austri, do përballen me 15 vite burg

Çmontohet banda shqiptare e trafikut të drogës…

Një grup kriminal prej gjashtë personash, duke përfshirë shqiptarë dhe kroatë, do përballen me 15 vite burg, në Austri.

Ata dyshohen se janë pjesë e një rrjeti të fuqishëm kriminal të lëndëve narkotike.

Rrjeti i tyre operon nga Sllovenia në Karinti dhe më pas shitej nëpër lokaket e natës dhe clubet.

Autorët me sa duket ndiheshin të sigurt prej kohësh.

Në bazë të këtyre akuzave të forta, gjykata rajonale e Klagenfurt do t’i dërgoje menjëherë në burg të akuzuarit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit