”Covid-19 nuk do ndalë Premier Ligën”- Federata qetëson tifozët e futbollit

”Covid-19 nuk do ndalë Premier Ligën”- Federata…

Pas disa rasteve pozitive, ku madje klube si Tottenham dhe Manchester City nuk i zhvilluan ndeshjet e tyre shkaku i rasteve me COVID-19, nisën zërat se Premierliga mund të shtyhet për disa javë.

Federata Angleze e Futbollit ka dashur të sqarojë tifozët se nuk do të ketë asnjë mbyllje të re të futbollit në ishull.

Ne vazhdojmë të kemi besim në protokollet tona Covid-19 për të lejuar që ndeshjet të luhen. siç është planikuar dhe këto protokolle vazhdojnë të kenë mbështetjen e plotë të qeverisë. Shëndeti i lojtarëve dhe stafit janë përparësia dhe Liga gjithashtu mbështet plotësisht mënyrën në të cilën klube të ndryshme po zbatojnë protokollet dhe rregulloret”, – thuhet në njoftim.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit