Delegacioni shqiptar për turizmin i bllokuar në Izrael

Delegacioni shqiptar për turizmin i bllokuar në…

Një grup turistësh shqiptarë ndodhen në Izrael, duke u bërë dëshmitarë të sulmeve ajrore nga Irani.
Herida Duro, drejtore e turizmit që ndodhet në Tel Aviv tregon se ata u njoftuan dy ditë më parë nga ambasada shqiptare në Izrael se brenda 48 orëve priteshin sulme.


Por fatmirësisht orët e pasigurisë zgjatën pak dhe pasi u informuam që Tel Aviv nuk ishte object i sulmeve”, tha Duro.


Sipas saj normaliteti u rikthye pas pak orësh kur u kuptua që Tel Avivi nuk ishte në objektiv. Hapësira ajrore u mbyll përkohësisht, ndërsa ekipi pritet të kthehet ditën e neserme.


Sipas ekipit të shqiptarëve, jeta në kryeqytetin izraelit, këtë të diel duket t’i jetë rikthyer normalitetit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit