Dëmtoi pacientët për rimodelim barku, mbyllet spitali “Sante Plus”

Dëmtoi pacientët për rimodelim barku, mbyllet spitali…

Inspektoriati Shëndetësor ka mbyllir spitalin “Sante Plus” në zonën e “Zogut të Zi” në Tiranë. Për këtë spital ka patur denoncime , kryesisht për rimodelimin e barkut dhe heqjen e tepërt të dhjamit në zonat abdominale.

Në fillim spitali u gjobit me 500 mije lekë. Me 12 tetor Ispektorati Shëndetësor i vuri shiritin mbyllës. Drejtuesit e këtij spitali tentuan ta hapin sërish institucionin shëndetësor me pretendimin se është paguar gjoba, por inspektorati Shëndetësor i rivuri shiritin sërish.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit