Deputetët kërkojnë ashpërsim të legjislacionit për krime si i Fierit

Deputetët kërkojnë ashpërsim të legjislacionit për krime…

Vrasja e të miturit Mateo Vasiu në Fier është bërë shkak për debate edhe në Komisionet Parlamentare.

Fillimisht në Komisionin e Sigurisë Kombëtare dhe më pas te Ligjet, deputetët kërkuan të merren masa që ngjarje të tilla të parandalohen, ndërsa socialistet kërkuan që çështja të mos politizohet.

Për deputetin Luan Baçi nga Partia Demokratike, nëse 38-vjeçari do ishte trajtuar siç duhet nga instancat shtetërore, ngjarja mund të ishte parandaluar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit