‘Derdhen’ paratë, 500 euro për këdo që pranon të vaksinohet

‘Derdhen’ paratë, 500 euro për këdo që…

Në Austri pritet të zbatohet një vendim i ri i qeverisë. Mësohet se çdo shtetas austriak I cili nuk e ka bërë ende vaksinën, të vaksinohet sa më shpejtë të jetë  e mundur dhe kjo duke marrë një shumë të konsiderueshëm parash, konkretisht 500 euro. Këtë bonus e ka bërë të ditur kancelari Karl Nehammer .

Kancelari austriak:

Çdo gjë që na ndihmon të bëjmë më shumë njerëz të vaksinohen përpara se të bëhet i detyrueshëm, dërgon një sinjal pozitiv për shoqërinë tonë. 

Zëvendës kancelari Werner Kogler (Verdi) tha se kushdo që merr dozën nga tani deri më 1 shkurt do të marrë bonusin prej 500 €.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit