Do të drejtojnë punimet e Kuvendit të PD, zgjidhen anëtarët e Komisionit

Do të drejtojnë punimet e Kuvendit të…

Pas hyrjes së Sali Berishës në stadium dhe fjalës së Edi Palokës, janë zgjedhur edhe anëtarët e Komisionit të cilët do të drejtojnë punimet e Kuvendit.

Anëtarë të komisionit: 

Albana Vokshi- Kryetare e Lidhjes Demokratike të Gruas

Ervin Minarolli- Sekretar organizativ i PD-së

Ivi Kaso- Sekretar zgjedhor i PD-së

Edmond Spaho- Ish-nënkryetar i PD-së

Belind Këlliçi- Kryetar i FRPDi cili do të jetë dhe drejtues i këtij komisioni.

Për sekretariatin Paloka propozoi:

Minushe Lazaj

Nade Daullja

Ledio Nuraj

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit