“Doje të kapje në vende të tjera”, provokimet në takimin Bruno-Alvisa nxisin debat në studio

“Doje të kapje në vende të tjera”,…

Takimi mes Brunos dhe Alvisës ka shkaktuar shumë debate në studio. Provokimet që pati në takimin e tyre kanë bërë që Bruno dhe Miekla të debatojnë ashpër me njëri tjetrin.

Bruno: Në fillim kam pas pëlqim për Alvisën qëkur hyra. E prisja zgjedhjen e Alvisës, nuk ndodhi dhe më pas ne u njohëm me persona të tjerë.

Mikela: Ishin dy fëmijë që po luanin aty

Mikela: Doje të kapje në vende të tjera edhe ktej doje të puthje.

Mikela: S’të ka lënë njeri të të prekte se dëshira jote ishte yhyy.

Ada: Ça emocionesh ke pasur për ne?

Bruno: S’kam pasur aspak marrëdhënie vëlla-motër.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit