Dollari dhe paundi britanik shënojnë rritje, euro qëndron në të njëjtin nivel

Dollari dhe paundi britanik shënojnë rritje, euro…

Dollari amerikan vijon të shënojë rritje në këmbimin valutor. Dollari blihet me 118.5 lekë dhe shitet me 119.7 lekë. Pas rënies së vazhdueshme euro ka arritur në një pikë qëndrueshmërie.

Euro blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 117.4 lekë. Rritje ka shënuar edhe paundi britanik, duke u blerë me 132.8 lekë dhe duke u shitur me 134.2 lekë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit