Donaldi pështyn Beatrix: O plesht, do të gjej vrimën

Donaldi pështyn Beatrix: O plesht, do të…

Në shtëpinë e BBV është luajtur një lojë, teksa për disa banorë ka përfunduar me zënka. Konkretisht Donaldi dhe Triksa pas kësaj loje kanë përfunduar duke pështyrë njëri tjetrin.

Biseda mes tyre:

Donaldi: ‘Mos më godit moj, ti rri si plesht i vogël, ik andej moj, plesht acarues’.

Beatrix: ‘Të duket vetja i fortë?’

Donaldi: Bëj çik mbrapa (në këtë moment e pështyn nga vrima e kartonit).

Beatrix: A të… Do të rraf idiot, nuk ke për të fjetur gjumë gjithë natën aaaaa, o acarues i keq, hape dorën

Beniada: Çfarë të bëri o Triksa?

Beatrix: Më lau në fytyrë, mbaje mend Donald auuu

Beniada: Pështyje Triks, pështyje, lage te dora, prit të vij edhe unë Triks të ndihmoj

Beatrix: Do ta gjej vrimën idiot

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit