U tha se do të dorëhiqej nga drejtimi i RTSH-së Alfred Peza

U tha se do të dorëhiqej nga…

Ish-deputeti i Partisë Socialiste Alfred Peza, pasi “përmbushi” premtimet anektodike që tha gjatë fushatës elektorale, ku binjakëzoi ekipin e Peqinit me atë të Lazios dhe përfundoi Stadiumin e ri të Shkumbinit, u katapultua nga socialistët për të marrë drejtimin e Radio Televizionit SHqiptar.

Mirëpo pak kohë pasi mori postin e drejtorit, Peza u përfol nga mediat për shkarkimin e personelit që gjeti pa asnjë lloj motivi dhe e zëvendësoi atë me bashkëpunëtorët e tij besnikë.

Ai largoi të gjithë duke nisur nga punëtorët e thjeshtë, kameramanë, montazhiere e deri tek drejtorët me rradhë, drejtorin e lajmeve Bledar Zaganjori, të programacionit, drejtorin e Financës, drejtorin e Juridik dhe të Prokurimeve,drejtorin e Burimeve Njerëzore dhe cfare gjeti në atë institucion.

Pasi e shijoi postit e drejtorit dhe shërbeu me zell dhe kreativitet interesave të tij, për shërbetorin i përulur mediat e vebdin thanë se dha dorëheqjen duke ja komunikuar së pari rrethit të tij të ngushtë gjatë një mbledhje në redaksi.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit