E fundit| Prangoset në Itali ish-kryeprokurori Adriatik Llalla!

E fundit| Prangoset në Itali ish-kryeprokurori Adriatik…

Pas shumë javësh është arrestuar i shpalluri në kërkim se ish-kryeprokurori Adriatik Llalla. Ky i fundit është arrestuar në Itali, teksa mësohet se ishte fshehur në Romë. Llalla është dënuar me vendim të formës së prerë nga Gjykata e Posaçme e Apelit me 2 vite burg, dhe ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar që prej datës 8 Tetor. Kujtojmë se Llalla është larguar nga Rinasi në drejtim të Italisë më 9 shtator të këtij viti.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit