E keni pirë gabim ujin në këtë mënyrë deri sot, ja pse është e dëmshme

E keni pirë gabim ujin në këtë…

Të gjithë na ka ndodhur që të na e japin si këshillë, të mos e pimë ujin në këmbë.

Dhe kjo është një këshillë e drejtë, sepse të pishë ujin në këmbë është diçka e gabuar.

Ideale është që të jeni të ulur kur pini ujë.

Në këtë mënyrë, uji do të qëndrojë në organet tuaja më gjatë.

Nëse e pini ujin në këmbë, ai do kalojë shpejt nëpër zorrën e trashë, dhe trupi nuk do i marrë të gjithë nutritienët.

Kjo mund të shkaktojë shumë probleme: ngërçe, artrit, dëmtim të veshkave. Përveç kësaj, ujin duhet pirë ngadalë, gllënjkë pas gllënjke.

/Gazetaatdheu.com/

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit