E ndarë në 180 kuti brenda kontenierëve me banane, kapen 208 kg kokainë

E ndarë në 180 kuti brenda kontenierëve…

Në dy kontejnerë frigoriferikë të ngarkuar banane, të cilat u nisën një muaj më parë nga një port ekuadorian dhe mbërritën në portin e Livornos, kishte edhe 208 kilogramë kokainë të pastër.

Mësohet se droga e sekuestruar do të shitej në tregun e shpërndarjes së drogës për 60 milionë euro.

Ajo ishte e ndarë në 180 kuti të mbushura me shirit izolues dhe të mbështjellë me një shtresë plumbi. Kjo metodë përdoret për të ruajtur më morë drogën.Gjithashtu shërben dhe për të shmangur kontrollet teknike.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit